Epoxy

epoxy udendørs - en holdbar løsning

Foruden brolægnings- og belægningsarbejde i beton og granit udfører Syddansk Brolægning også alle typer opgaver i forbindelse med epoxy udendørs. Epoxyfuge er fremtidens form for fuge, da epoxyfugen er en både stabil og holdbar fuge med en lille smule elasticitet i. Dette betyder blandt andet også, at epoxyen sikrer en langt højere og bedre holdbarhed sammenlignet med de traditionelle materialer til fuger, som du typisk ville bruge. Ved at bruge epoxy udendørs til epoxyfuger m.m., kan du også minimere forekomsten af revner i fugen – netop på grund af materialets elasticitet. 

Ethvert stykke solidt arbejde starter med de bedste materialer på markedet, og hos Syddansk Brolægning anvender vi udelukkende epoxy af højeste kvalitet. På den måde kan vi sikre det bedste resultat med epoxy udendørs, hvor resultatet er både langtidsholdbart og veludført – hver gang. Her bruges epoxyfuge blandt andet til opfugning af granitsten, der herved bliver vedligeholdelsesfrie. Er du interesseret i at høre mere om vores epoxyfuge priser, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere info på enten 23 45 75 25 eller på kontakt@sdbanlaeg.dk

Altid flot resultat med epoxy udendørs
Specialister inden for epoxy udendørs

Specialister i brolægning og epoxy udendørs

Hos Syddansk Brolægning er vi specialister i brolægning og epoxy udendørs med alt, hvad det indebærer. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi har kompetencerne til at løfte din opgave. Hvad end det drejer sig om beton- eller granitbelægning, brolægning eller epoxy udendørs, så kan vi hjælpe dig med dit projekt. Det gælder både, hvis det er en ny terrasse til privatpersoner, der skal omlægges fortov i gågaden, epoxyfugerne skal repareres, eller du på anden vis har brug for hjælp til epoxy udendørs. Vi står til enhver tid klar til at levere en professionel løsning skræddersyet til netop dine behov. 

Lader du os løfte din opgave, får du et byggefirma på Fyn med en faglig stolthed ud over det sædvanlige. Vi lægger stor vægt på service og kvalitet, så vi kan levere et solidt håndværk hver eneste gang – både i forbindelse med brolægningsarbejde såvel som med epoxy udendørs. Som noget helt særligt har vores kompetente brolæggere også en kreativ tilgang til enhver type opgave. Det betyder, at du hos os altid får et resultat med øje for detaljen, hvor der er tænkt over finish og det samlede udtryk. 

Med Syddansk Brolægning får du en professionel totalløsning, hvor vi er med lige fra projektets begyndelse. Vi varetager alle elementer af brolægningen, lige fra opbygningen af bunden til sidste sten er lagt, epoxyfugen er tør, og projektet er færdigt – og det er altid med fokus på dine ønsker og behov. Derfor står vi til enhver tid klar til at rådgive dig, når det kommer til valg af sten og dine muligheder for brolægning samt epoxy udendørs. Vi kommer også gerne med vores ideer til dit projekt, hvis det ønskes. Uanset om der er tale om brolægning, betonbelægning eller epoxy udendørs, så sørger vi for en skræddersyet løsning. 

Skal vi hjælpe dig med en æstetisk løsning i forbindelse med epoxy udendørs?

Syddansk Brolægning løser alle opgaver inden for belægning, brolægning og epoxy udendørs, lige fra indkørsler og stier i privathaver til byfornyelsesprojekter og andre større opgaver i hele Danmark. Uanset hvilken type opgave og hvilket materiale opgaven ønskes udført i, leverer vi en professionel og flot løsning. Og ved at bruge epoxy udendørs i vores arbejde sikrer vi samtidig en lang holdbarhed på projektet, så du kan få glæde af resultatet i mange år. 

Vi sørger for et solidt resultat, der kan holde til at blive brugt. Skal vi også hjælpe dig med dit projekt? Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på brolægning eller opfugning med epoxy udendørs? Vores priser varierer fra projekt til projekt, og det gælder naturligvis også vores epoxyfuge priser. Så kontakt os endelig på 23 45 75 25 eller på syddanskbrolaegning@gmail.com og hør mere om vores brolægger priser, samt hvordan vi kan hjælpe dig. 

Få en æstetisk løsning med epoxy udendørs